Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Verifikujte SGS brendirana dokumenta da biste potvrdili njihovu autentičnost i punvažnost.

Klijentima pružamo mnoštvo sertifikata i izveštaja kako bi potvrdili rezultate kontrolisanja ili ispitivanja koje smo obavili. Pružamo i besplatnu uslugu verifikacije dokumenata, za SGS brendirana dokumenta, koja će pružiti jasnu potvrdu da li je dokument originalan ili nije, pre nego što budete mogli da se oslonite na njega u bilo koje svrhe.

Digitalni potpisi

Da bismo zaštitili SGS dokumenta u pdf formatu, primenili smo rešenje digitalnog potpisa. U programu Acrobat Reader, datoteka u pdf formatu koju je SGS digitalno potpisao prikazuje iznad dokumenta plavi baner koji sadrži tekst „Certified by SGS Document Signing, SGS Group Management SA, certificate issued by GlobalSign Primary SHA256 CA for Adobe.” Ako imate nedoumica, preuzmite donji dokument radi verifikacije.

Borba protiv falsifikata

Svake godine, proverimo na hiljade dokumenata koji se često koriste kao legalna podrška poslovnim transakcijama. Iako je većina originalna, jedan mali broj nije.

Kad god pronađemo falsifikovana dokumenta, preduzimamo aktivnosti kako bismo bliže istražili okolnosti i identifikovali pojedince ili organizacije koji stoje iza njih. Takođe aktivno nadziremo web lokacije trećih strana i uklanjamo oglase koji obmanjuju ili se pozivaju na lažne reference sa SGS-om.

Da biste koristili našu uslugu verifikacije, popunite obrazac i priložite dokument(-a) za verifikaciju.

Pojedinačni dokumenti kao datoteke u pdf formatu, više dokumenata u jednoj datoteci u zip formatu, maksimalna veličina datoteke je 10MB. Za datoteke koje prelaze 10MB, popunite i podnesite gore navedeni obrazac bez priloga, i mi ćemo vas kontaktirati.