Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Da biste prodali proizvode i usluge međunarodnim operatorima ili kompanijama železničkog saobraćaja, vaša organizacija će u velikoj meri imati koristi od sertifikacije prema IRIS-u - ocenjivanje poređenjem za železnički menadžment kvalitetom. Ako prodajete u Evropi, ta sertifikacija je obavezna.

Međunarodni standard za industriju železnice (IRIS) je opšti, globalni metod za ocenu sistema menadžmenta poslovanjem u celom lancu snabdevanja železničke delatnosti. Zasnovan je na ISO 9001 i prilagođen je specifičnim zahtevima međunarodne industrije železnice.

Naši iskusni proveravači imaju temeljno poznavanje vaše industrije i sertifikacionih standarda, kako bi vašu organizaciju vodili kroz proces provere do sertifikacije prema IRIS-u. Uspeh vodi do novih tržišta i pokazuje vašu privrženost kvalitetu i bezbednosti.

Propisi i smernice IRIS nude visok nivo transparentnosti za proveravanje isporučilaca u železnici. To se primenjuje na isporučioce opreme i komponenti za industriju železnice i od 2009. god. je obavezno za vozni park i sektore signalizacije. IRIS je razvila Evropska asocijacija za železnicu (UNIFE).

Zahtevisertifikacije prema IRIS-usu integralni deo sistema menadžmenta kompanija koje učestvuju i obezbeđuju ključne koristi za:

Finalni montažeri sistema

  • poboljšavanje kvaliteta za vaše razne proizvodne lokacije
  • pojednostavljivanje procesa ocenjivanja i odobravanja isporučilaca
  • uklanjanje potrebe za sopstvene provere
  • dobijanje pristupa tačnim i pouzdanim podacima iz opšte baze podataka IRIS-a na internetu

Proizvođači opreme

  • Pristupite i ažurirajte svoje podatke na IRIS platformi
  • Informacija o uspešnoj sertifikaciji može da bude raspoloživa za sve finalne montažere sistema i potencijalne klijente.
  • Postignite veću vidljivost u delatnosti
  • Uštedite i vreme i novac jednom prijavom za sertifikaciju (ISO 9001 i IRIS)

Operateri

  • Postignite poboljšanja širom celog lanca snabdevanja, unapređujući kako sisteme železničke opreme, tako i sisteme voznog parka

Možemo da pomognemo vašoj organizaciji da razvije svoj sistem menadžmenta kvalitetom za železnicu prekosertifikacije prema IRISstandardu i da poboljša performanse našim uslugama provere, sertifikacije i obuke.