Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge sertifikacije železnice - omogućavanje organizacija da snabdevaju industriju novim/nadograđenim šinskim vozilima.

Veliki akcenat na bezbednost u železničkoj industriji znači da lanac nabavke mora da ispuni rastući broj obaveznih i dobrovoljnih propisa da bi mogla da se obavi trgovina. Naša stručnost u transportu, logistici i sertifikaciji čini SGS vašim idealnim partnerom za dobijanje sertifikata za železnicu i šinska vozila.

Usluge sertifikacije šinskih vozila

Nova i nadograđena šinska vozila (lokomotive, kola, višestruke jedinice i vagoni) treba da dobiju sertifikaciju za obavezne, i u nekim slučajevima, dobrovoljne standarde, kako to zahtevaju zakonodavstvo i industrijske šeme. Naša sertifikacija šinskih vozila se vrši u skladu sa odredbama novih direktiva evropske železnice i mi možemo da izdamo sertifikat o usaglašenosti sa ovim direktivama za svaki projekat sa odgovarajućim obimom širom EU.

Druge usluge sertifikacije železnice

Šeme dobrovoljne sertifikacije železnice pomažu da se poboljša kvalitet i konzistencija širom lanca nabavke. Ove usluge se fokusiraju na kvalitet komponenti i usluge pružene u toku održavanja i remonta šinskih vozila, kao i na kompetentnost procesa i uključenog osoblja.

Mi dajemo ocenu snabdevačkih kompanija i izdajemo sertifikate o odobravanju za razne šeme koji potvrđuju da su snabdevači kompetentni za pružanje svojih proizvoda/usluga.

Anagažujte SGS da biste obezbedili da vaša šinska vozila, komponente i usluge ispunjavaju zakonodavne zahteve sa uslugama sertifikacije železnice.