Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove nezavisne usluge usaglašavanja za železničku industriju - ispunite obavezne, dobrovoljne ili ugovorne zahteve za železničku idustriju pomoću nezavisnih usluga usaglašavanja koje pruža nadležni organ (DeBo).

Bilo da ste transportna kompanija, kompanija za šinska vozila (ROSCO), proizvođač, snabdevač ili operater, potrebno je da budete u saglasnosti sa određenim brojem propisa železničke industrije. Kao nadležni organ (DeBo), naše nezavisne usluge usaglašavanja uključuju preglede i procene kako bi osigurale da vaš dizajn, proizvodnja, održavanje i poslovanje budu u saglasnosti sa obaveznim, dobrovoljnim ili ugovornim zahtevima i standardima železnice.

Zašto izabrati SGS-ove nezavisne usluge usaglašavanja nadležnog organa (DeBo) za železničku industriju?

Možemo vam pomoći da:

  • osigurate da vaš dizajn, proizvodnja, održavanje i poslovanje ispune obavezne, dobrovoljne ili ugovorne zahteve;
  • dobijete nezavisnu dodatnu proveru procesa inspekcije samih proizvođača;
  • otkrijete neusaglašenosti i implementirate mere za poboljšanje i optimizaciju kako biste osigurali najbolji kvalitet proizvoda i procesa.

Pouzdane nezavisne usluge usaglašavanja nadležnog organa (DeBo) za železničku industriju koje pruža vodeći svetski provajder.

2011. smo prisvojili Correl Rail, vodećeg provajdera usluga za železničku industriju koji je jedino potpuno nezavisno imenovano telo u Velikoj Britaniji. Usled toga, sada možemo da pružamo usluge celoj železničkoj industriji. Mi smo takođe u centru evropskog razvoja prakse sertifikacije šinskih vozila kroz naše učešće u nacionalnim komitetima i naše uloge tehničkog sekretara imenovanog tela železničke pod-grupe za šinska vozila.

Uz naš globalni domet, možemo da vam pružimo usluge železničke procene i provere nezavisno od lokacije vašeg poslovanja u svetu.

Mi smo akreditovani od strane Odbora za železničku bezbednost i standarde kao telo za odobravanje snabdevača u železničkoj industriji (RISAB).

Naše nezavisne usluge usaglašavanja nadležnog organa (DeBo) za železnicu uključuju:

  • nezavisnu procenu dizajna, proizvodnje, održavanja i poslovanja radi usaglašenosti sa obaveznim, dobrovoljnim ili ugovornim zahtevima;
  • usluge nadležnog organa (DeBo) u okviru Velike Britanije (zadovoljavaljući direktivu EU 2008/EC);
  • usluge upravljanja zahtevima, uključujući snimanja, diseminaciju, verifikaciju i validaciju;
  • upravljanje procesom pregleda dizajna.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali više o našim nezavisnim uslugama usaglašavanja nadležnog organa (DeBo) za železničku industriju.