Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS usluge električne mobilnosti (e-mobilnost) – konsalting, testiranje, homologacija i sertifikacija – mogu vam pomoći da ispunite standarde električne bezbednosti vozila i druge industrijske propise. Ukratko, mi vam pomažemo da isporučite proizvod i osigurate ličnu bezbednost, kao i da smanjite rizik od odgovornosti za štetu.

Naše laboratorije za testiranje i kalibraciju, koje su akreditovane prema standardu ISO/IEC 17025, usmerene su na aspekte bezbednosti e-mobilnosti električnih automobila. To obuhvata funkcionalnu bezbednost, gde primenjujemo standarde kao što su ISO 26262 i IEC 61508, kao i električnu, hemijsku ili mehaničku bezbednost. Takođe, razmatramo bezbednost akumulatora, elektromagnetsku kompatibilnost (EMC) i homologaciju.

Bilo da je vaša oblast specijalizacije infrastruktura, delovi i sistemi, informativne i komunikacione tehnologije (ICT) i/ili gotova vozila, uključujući i hibridna električna vozila, vi možete iskoristiti naše iskustvo, stručnost i mrežu širom sveta.

Što se tiče usluge testiranja akumulatora za vuču i visokonaponskih uređaja za skladištenje energije, kao i drugih delova i celih vozila, mi obavljamo:

  • testove zloupotrebe i operativne greške;
  • klimatske simulacije;
  • testove transporta.

Kontaktirajte SGS već danas da biste saznali kako naše usluge e-mobilnosti mogu da vam pomognu da ispunite regulatorne zahteve i uvećate operativnu efikasnost.