Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge za putnička i komercijalna vozila od strane SGS-a - smanjite vreme izlaska na tržište i obezbedite efikasne postupke homologacije.

Da biste dobili odobrenje tipa za svoja vozila, mora biti ispunjeno mnogo različitih standarda za sisteme i komponente. Kako se merodavno pravo razlikuje širom sveta, potrebna vam je stručnost svetskog nivoa od strane pouzdanog pružaoca usluga.

Možemo vam pomoći da osigurate da putnička i teretna vozila budu u skladu sa zahtevima za odobrenje tipa vaših ciljnih tržišta. Kao vodeća svetska organizacija za ispitivanje, verifikaciju, kontrolisanje i sertifikaciju pružamo tačnost bez premca, veoma iskusne stručnjake za homologaciju, najnovije metode ispitivanja i prisutnost širom sveta. Kao rezultat toga možemo vam pomoći da ispunite zahteve za homologaciju i/ili OEM (proizvođača originalnih komponenti) - gde god se vaše poslovanje obavlja.

Da biste saznali više o tome kako vam možemo pomoći da smanjite vreme izlaska na tržište i obezbedite efikasne postupke homologacije kontaktirajte nas danas.