Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS vam može pomoći da vaša šumska, poljoprivredna i građevinska vozila budu u skladu sa lokalnim i međunarodnim standardima.

Kada dizajnirate i izrađujete nova vozila za upotrebu u šumskoj, poljoprivrednoj ili građevinskoj delatnosti, možemo vam pomoći da obezbedite da vaša oprema ispuni lokalne i međunarodne standarde. Na primer, možemo da ispitujemo emisije izduvnih gasova i upotrebu goriva. Podržaćemo vas u svakoj fazi. Pomoću naših usluga ćete takođe smanjti vreme do plasiranja proizvoda na tržište, smanjiti troškove i razviti izuzetno efikasan dizajn i proizvodne procese. Sve to vodi ka zdravijem poslovanju i boljim odnosima sa klijentima.

Kao kompanija koja je vodeća u svetu u ispitivanju, verifikaciji,kontrolisanju i sertifikaciji pružamo nenadmašnu tačnost, veoma iskusne stručnjake, najnovije metode ispitivanja i globalni domet.

Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj paleti usluga ispitivanja i verifikacije za šumarsku, poljoprivrednu i građevinsku delatnost.