Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS pruža spektar usluga za savetovanje vezano za emisije gasova automobila, uključujući ispitivanje sistema za kontrolu emisija gasova i savetovanje vezano za automobilska goriva.

Na ovaj način pomažemo da se obezbedi vaša usaglašenost sa standardima za automobilske emisije gasova - uključujući propise o emisijama gasova Evropske unije - dok se u isto vreme maksimalno uvećava efikasnost goriva.

Naši stručni konsultatni imaju iskustvo u raznim tehnologijama kontrole emisije gasova, uključujući katalizatore i sisteme koji upravljaju kontrolom isparenja, gorivom i recirkulacijom izduvnih gasova. I zahvaljujući našoj globalnoj mreži, možemo da vam ponudimo nezavisan savet i analizu u direktnim sastancima, na svim ovim tehničkim poljima.

Pored toga pružamo rezultate veoma pouzdanih testova koji mogu da pomognu vašim marketinškim naporima i poboljšaju vašu reputaciju u pogledu kvaliteta.  

Kontaktirajte SGS već danas da biste saznali kako naše usluge savetovanja u vezi emisije gasova mogu da vam pomognu da ispunite odgovarajuće međunarodne propise.