Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Indukcija, kompresija, napajanje, izduvni sistem - i testiranje. Vodite računa da vaši motori funkcionišu sa svih pet, sa SGS.

Od ispitivanja do instalacije, SGS inženjeri za testiranje automobila su iskusni za obavljanje kontrole, analize i postavljanje dijagnoze. Zahvaljujući našim naprednim tehnikama pregleda možemo vam obezbediti dragocene podatke o ispitivanju bilo čega, od uzorka goriva i mrlja od ulja do predviđenog životnog ciklusa motora. Možemo raditi prema vašim internim procedurama i takođe obezbediti da sagorevanje vaših automobilskih motora ispunjava međunarodne zakone i standarde.

Kao kompanija koja je vodeća u svetu u ispitivanju, verifikaciji, kontrolisanjui i sertifikacij pružamo nenadmašnu tačnost, veoma iskusne stručnjake, najnovije metode ispitivanja i globalni domet. Priznati smo kao stručnjaci na polju ispitivanja automobilskog inženjeringa.
 
Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj paleti usluga kontrolisanja i verifikacije toplotnih motora.