Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Koliko komponenti, proizvoda i materijala ima u automobilskom pogonskom sklopu? U SGS-u ih možemo sve ispitati i iskontrolisati.

Automobilski pogonski sklopovi predstavljaju složen sastav komponenti. Od motora do kočnica i praktično svega između, SGS ima tim inženjera stručnih za kontrolisanje, kako bi se osiguralo da je svaka ključna komponenta spremna za svrhu za koju je namenjena, i pravilno dizajnirana i izgrađena . Radićemo po vašim internim procedurama za ispitivanje i obezbediti da ceo pogonski sklop ispunjava međunarodne standarde i zakone o bezbednosti. Pored toga, možemo da ponudimo i samu opremu za ispitivanje, što nam često omogućava da uradimo ispitivanje isplativije od vas.

Kao vodeća svetska organizacija za ispitivanje, verifikaciju, kontrolisanje i sertifikaciju pružamo tačnost bey premca, veoma iskusne stručnjake, najnovije metode ispitivanja i prisutnost širom sveta. Priznati smo kao stručnjaci na polju ispitivanja automobilskog inženjeringa.

Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj paleti usluga kontrolisanja i provere pogonskog sklopa.