Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Testovi SGS-a o ponašanju automobila pri sagorevanju unutrašnjih materijala vam pomažu da se pridržavate industrijskih propisa - uključujući DIN 75200 koji je izdao Deutsches Institut fur Normung (Nemački institut za standardizaciju) - i poboljšate proizvode i ličnu bezbednost.

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolu, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju nudimo funkcionalnu i metodološku stručnost u mnogim disciplinama. Naša prilagodljiva akreditacija znači da možemo da se prilagodimo novim metodama onakvim kakve su uvedene, a pridržavajući se uspostavljenih praksi. Na primer, vršimo ispitivanje u skladu sa široko prihvaćenim standardom zapaljivosti FMVSS 302 (koji je razvio savezni standard za bezbednost motornih vozila u Sjedinjenim Američkim Državama).

Možemo ispitivati uzorke sa svih tačaka duž lanca snabdevanja - od sirovina do krajnjeg proizvoda. Bez obzira na izvor, naši testovi pomažu u određivanju kvaliteta i bezbednosti materijala koji se ispituju, a naši rezultati su široko prihvaćeni od strane međunarodnih proizvođača delova i vozila.

Kontaktirajte SGS odmah za više informacija o tome kako vam naši testovi ponašanje pri sagorevanju mogu pomoći da ispunite svoje normativne obaveze.