Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Od suštinske važnosti je ispitivanje boja, premaza i lepkova za spoljašnju upotrebu. Možete biti sigurni da će SGS osigurati podesnost za svrhu i kvalitet.

Kada koristite spoljne premaze kao što su boje, metalni premazi i lakovi, veoma je važno da primenite ispravne materijale određenog kvaliteta. Razvili smo veliki broj testova i provera kontrole kvaliteta kako bismo osigurali da koristite materijale koji ispunjavaju međunarodne standarde. Od ispitivanja otpornosti na habanje i abraziju do toga koliko dobro će se pokazati premaz pri različitim vremenskim uslovima, mi u SGS posedujemo potrebno znanje da bismo vam pružili sve kontrole kvaliteta koje su vam potrebne.

Kao kompanija koja je vodeća u svetu u ispitivanju, verifikaciji, kontrolisanjui i sertifikaciji pružamo nenadmašnu tačnost,veoma iskusne stručnjake, najnovije metode ispitivanja i globalni domet.

Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj paleti usluga kontrolisanja i verifikacije spoljašnje boje, premaza i lepkova.