Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge automobilskog konsaltinga i testiranje sistema konektora pomoći će vam da ispunite industrijske propise.

Naše laboratorije za testiranje i baždarenje, akreditovane prema standardu ISO/IEC 17025, usmerene su na aspekte pouzdanosti i bezbednosti proizvodnje delova i vozila. To podrazumeva korišćenje simulacije životne sredine kako bi se ispitala i najmanja stavka, kao što su pojedinačni automobilski električni konektori, čime utvrđujemo da li ispunjavaju relevantne standarde.

SGS vrši testiranje vaših automobilskih sistema konektora prema standardima Međunarodne elektrotehničke komisije, kao što su IEC 60512 i IEC 60352. Međutim, mi ipak imamo feksibilnost da izmenimo naše procedure testiranja tako da odgovaraju vašim potrebama i konfiguracijama.

Naši stručni konsultanti vam mogu ponuditi uputstva i savete o posebnim nestandardizovanim testovima. Takođe, imamo industrijsko znanje i stručnost da:

  • sastavimo prilagođen program testiranja prema usvojenim standardima, npr. DIN – Deutsches Institut für Normung (Nemački institut za standardizaciju), IEC
  • obavimo testove pomoću kontaktne tehnologije (npr. kontaktna korozija, mikro trenje;
  • precizno testiramo analize kvarova i predložimo moguća poboljšanja;
  • dostavimo tačnu dokumentaciju o rezultatima testiranja, kao i potvrdu;
  • koristimo našu simulaciju životne sredine i opremu za testiranje funkcionalnosti.

Kontaktirajte SGS već danas da biste saznali kako naše usluge konsaltinga mogu da vam pomognu da zadovoljite nacionalne i međunarodne regulatorne zahteve.