Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS vrši testiranje vaših automobilskih sistema konektora prema standardima Međunarodne elektrotehničke komisije, kao što su IEC 60512 i IEC 60352. To utvrđuje pouzdanost vaših proizvoda i pomaže vam da ispunite regulatorne zahteve.

Naše laboratorije za testiranje automobilskog sistema konektora i baždarenje akreditovane prema standardu ISO/IEC 17025, usmerene su na aspekte pouzdanosti i bezbednosti proizvodnje delova i vozila. To podrazumeva korišćenje simulacije životne sredine kako bi se ispitali i najmanji delovi, kao što su pojedinačni automobilski električni konektori, čime utvrđujemo da li ispunjavaju relevantne standarde.

Mi možemo izmeniti procedure testiranja tako da odgovaraju vašim potrebama i specifičnim konfiguracijama vaših automobilskih sistema konektora. Da bismo vam pomogli, mi možemo:

  • stastaviti prilagođen program testiranja prema usvojenim standardima, npr. DIN – Deutsches Institut für Normung (Nemački institut za standardizaciju), IEC
  • sprovesti testove pomoću kontaktne tehnologije (npr. kontaktna korozija, mikro trenje);
  • precizno testirati analize kvarova i predložiti moguća poboljšanja;
  • dostaviti tačnu dokumentaciju o rezultatima testiranja, kao i potvrdu;
  • koristiti našu simulaciju životne sredine i opremu za testiranje funkcionalnosti.

Kontaktirajte SGS već danas da biste saznali kako naše usluge testiranja za sisteme konektora mogu da vam pomognu da ispunite međunarodne regulatorne zahteve.