Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge energetske elektronike od strane SGS - osigurajte da električne komponente vašeg vozila zadovoljavaju sve relevantne propise, zakone i međunarodne standarde.

Vaša vozila sadrže energetsku elektroniku od ključnog značaja. Zbog toga morate osigurati da električne komponente koje koristite budu usklađene sa propisima, zakonima i međunarodnim standardima. Nudimo vam niz usluga, ispitivanje energetske elektronike vašeg vozila, provodnika, konektora, kao i napojnih stanica na pouzdanost, bezbednost i efikasnost.

Kao vodeća svetska organizacija za ispitivanje, proveru, kontrolisanje i sertifikaciju pružamo tačnost bez premca, veoma iskusne stručnjake energetske elektronike, najnovije metode ispitivanja i prisutnost širom sveta. Kao rezultat toga možemo vam pomoći da se usaglasite sa bezbednosnim i zakonodavnim zahtevima - gde god da se vaše poslovanje obavlja.

Da biste saznali više o tome kako možemo da vam pomognemo da obezbedite da električne komponente vašeg vozila zadovoljavaju sve relevantne propise, zakone i međunarodne standarde, kontaktirajte nas danas.