Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kako vam možemo pomoći da proverite da li su info-zabavni sistemi privlačni i za korisnika i proizvođača - i u skladu sa standardima.

Bilo da se radi o međunarodnim standardima ili vašim sopstvenim internim postupcima - ili i jednim i drugim - SGS poseduje neophodnu stručnost za proveru i ispitivanje info-zabavnih i multimedijalnih sistema dizajniranih za instalaciju u vozilima. Određena pravila se odnose, na primer, na to da li se televizor vidi sa vozačevog sedišta. Na primer, da li je po zakonu na određenoj teritoriji da se TV koristi kada auto stoji na semaforu - ili motor mora biti uključen pre nego što TV može da se koristi? Možemo vam pružiti sve odgovore i pomoć za razvoj novih i atraktivnih info-zabavnih sistema koji će biti uzbudljivi i proizvođačima vozila i krajnjim korisnicima. Takođe vam možemo pomoći da utvrdite da li su info-zabavni sistemi projektovani, proizvedeni i instalirani po određenim standardima

Kao vodeća svetska organizacija za ispitivanje, verifikaciju, kontrolisanje i sertifikaciju pružamo tačnost bez premca, veoma iskusne stručnjake, najnovije metode ispitivanja i prisutnost širom sveta.

Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj paleti usluga ispitivanja i provere info-zabavnih i multimedijalnih sistema.