Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Nije dovoljno samo osvetljenje koje samo pokazuje put ispred. Dozvolite da vam SGS pomogne u ispitivanju i verifikaciji osvetljenja za automobile.

Tehnologija automobilskog osvetljenja se poboljšala zadnjih godina. Pored toga što osvetljavaju put ispred i pokazuju kada vozilo koči, svetla mogu da budu i moderna dodatna oprema - do te mere da se nude kao skupi opcioni dodaci. Mnoge nove funkcije i tehnologije još uvek treba da se uvedu koje naglašavaju značaj ispitivanja tokom i nakon razvoja. SGS poseduje potrebnu stručnost, iskustvo i laboratorijske mogućnosti da vam pomogne pri testiranju i razvoju novih rešenja automobilskog osvetljenja - i da vam osigura njihovu usaglašenost sa međunarodnim standardima.

Kao kompanija koja je vodeća u svetu u ispitivanju, verifikaciji, kontrolisanju i sertifikaciji pružamo nenadmašnu tačnost,veoma iskusne stručnjake, najnovije metode ispitivanja i globalni domet.

Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj paleti usluga ispitivanja i verifikacije automobilskog osvetljenja.