Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Služba za kontrolne sisteme i softver od strane SGS osiguravaju bezbednost i pouzdanost kontrolnih sistema vozila i softvera.

Vaše vozilo sadrži veliki broj važnih kontrolnih sistema i softver. Kao rezultat toga potrebno je da osigurate bezbednost i pouzdanost ovih sistema. Naša sveobuhvatna paleta usluga za kontrolne sisteme i softver vam pomažu da procenite i poboljšate funkcionalnost i bezbednost elektronskih kontrolnih jedinica (ECU) automobila, dinamike vožnje, pomoć vozaču, aktivnu bezbednost i sisteme udobnosti u skladu sa najnovijim međunarodnim standardima.

Kao kompanija koja je vodeća u svetu u ispitivanju, verifikaciji, kontrolisanju i sertifikaciji pružamo nenadmašnu tačnost, vrlo iskusne stručnjake, najnovije metode ispitivanja i globalni domet. Kao rezultat toga, možemo vam pomoći da otkrijete greške, potvrdite kvalitet, osigurate bezbednost vozaču i putniku i pomognete u izradi boljeg proizvoda - bez obzira gde se obavljaju vaše aktivnosti.

Da biste saznali više o tome kako vam možemo pomoći da osigurate bezbednost i pouzdanost kontrolnih sistema i softvera vašeg vozila kontaktirajte nas danas.