Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova usluga ispitivanja baterija za hibridna vozila – uključujući električnu bezbednost prema ISO 6469 i UN ECE 100 – vam omogućava da ispunite standarde za bezbednost baterije, regulatorne i OEM zahteve.

Zaštita direktnog kontakta sa HV, otpornost na napon otpora izolacije i sposobnosti prenošenja struje su osnove za osiguranje električne bezbednosti vučnih baterija (HV) visokog napona.

Ispitivanje akumulatora da bi se obezbedila njihova bezbednost sastavni je deo razvoja i široko prihvaćene električne mobilnosti (e- mobilnosti) vozila. Možemo da:

  • procenimo funkcionalnu sigurnost;
  • ispitamo električnu i elektromagnetnu kompatibilnost;
  • procenimo učinak i pouzdanost.

Pored toga što vam pomažemo pri usaglašavanju, pomažemo vam i da osigurate bezbednost proizvoda i ličnu bezbednost, kao i da smanjite rizik od odgovornosti za štetu.

Sa najvećom mrežom na svetu u ovom sektoru i velikim tehničkim znanjem, možemo vam pomoći da prođete kroz ceo životni ciklus bezbednosti - gde god da se nalazite.

Kontaktirajte SGS danas da biste saznali kako naše usluge ispitivanja baterija mogu da vam pomognu da zadovoljite regulatorne zahteve.