Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge karakterizacije baterija i ispitivanja osobina, uključujući IEC 62660 i IEC 619892, demonstriraju kvalitet i efikasnost vašeg proizvoda.

Za primene u automobilskoj industriji, pružamo potpunu uslugu korišćenjem najnovije tehnologije - uređaja za ispitivanje sa amplitudama struje do 600 A i naponom iznad 1.000 V za akumulatorske pakete.

Ćelije, modul i akumulatorski paket odlikuju:

  • kapacitet u amper satima;
  • unutrašnji otpor;
  • kompleksna impedansa;
  • dinamička impulsna reakcija.

Klimatske komore obezbeđuju konstantne uslove životne sredine tokom karakterizacije i omogućavaju obavljanje simulacije za celokupan temperaturni opseg u automobilskoj industriji pokrivajući uslove širom planete.

Usluge učinka baterija obuhvataju određivanje sledećeg:

  • Stanje napunjenosti (SOC);
  • stanje zdravlja (SOH);
  • energetska efikasnost.

Ciklusi vožnje se simuliraju za pogonske grupe električnih vozila na baterije (BEV), hibridnih električnih vozila (HEV) i plug-in hibridna električna vozila (PHEV), a prema potrebnim specifikacijama proizvođača automobila (OEM-ovi). Mogu biti primenjena vremena uspona struja daleko ispod 1 ms. Moguće je obaviti kontrolisano hlađenje baterije tokom ciklusa vožnje, precizno simulirajući uslove u automobilu. Test hladnog starta za baterije hibridnih vozila upotpunjava naš opseg ispitivanja baterija.

Naši stručnjaci u industriji razumeju i upoznati su sa poslednjim testiranjima za karakterizaciju i učinak koje zahtevaju proizvođači automobila. Decenijama smo bili pouzdani partner za tehničke usluge i testiranje u automobilskoj industriji.

Testovi koje pružamo su u skladu sa relevantnim propisima i standardima, kao što su SAE, VDA, ISO (npr. ISO 12405) i IEC standardi (npr. IEC 62660 ranije IEC 61982-4).

Kontaktirajte SGS odmah da biste saznali kako usluge ispitivanja baterija mogu da vam pomognu da ispunite zahteve koje postavlja automobilska industrija.