Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Služba SGS za ispitivanje akumulatora – uključujući dinamički test penetracije, automobilskih sudara, prepunjavanje, kratki spoj, visoku temperaturu i temperaturni šok - vam omogućava da zadovoljite zahteve standarda bezbednosti baterija i druge propise.

Pored toga što vam pomažemo pri usaglašavanju, pomažemo vam i da isporučite proizvod i osigurate ličnu bezbednost, kao i da smanjite rizik od odgovornosti za štetu.

Ispitivanje akumulatora da bi se obezbedila njihova bezbednost sastavni je deo razvoja i široko prihvaćene električne mobilnosti (E- mobilnost) vozila. Možemo da procenimo funkcionalnu bezbednost, ispitamo električnu i elektromagnetnu usaglašenost, kao i da procenimo učinak i pouzdanost. 

Koristeći naše ISO/IEC 17025 akreditovane laboratorije, vršimo provere punjenja i pražnjenja (do 600 V, 600 A, 240 kW) i simulaciju ciklusa vožnje, kao i ispitivanje pogrešne upotrebe i saobraćajnih nesreća. U ovoj zadnjoj kategoriji vršimo sledeće:

  • Testiranje automobilskih sudara
  • Testiranje dinamičke penetracije
  • Preopterećenje
  • Kratak spoj

Sa najvećom mrežom na svetu u ovom sektoru i velikim tehničkim znanjem možemo vam pomoći u vezi bezbednosti tokom celog veka trajanja bezbednosti - gde god da se nalazite. Blisko smo upoznati sa najnovijim tehnologijama i programima (npr. FreedomCAR), kao i sa odgovarajućim standardima kao što su ISO 12405, ISO 26262, BATSO (Organizacija za bezbednost baterija), UN 38.3, ECE 10 i ECE 100.

Kontaktirajte SGS danas da biste saznali kako naše usluge ispitivanja baterija mogu da vam pomognu da zadovoljite zakonske zahteve.