Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS vam pomaže da osigurate da vaši sistemi upravljanja baterijama budu usaglašeni sa najvišim standardima bezbednosti i kvaliteta.

Sistem za upravljanje baterijom (BMS) u električnom ili hibridnom vozilu je osnovna hardverska i softverska komponenta. SGS vam pomaže da osigurate dizajn i razvoj BMS-a koji će zadovoljiti najstrožije međunarodne standarde kvaliteta i bezbednosti. Takođe vam možemo pomoći i kod poboljšanja proizvoda. Da li svojim klijentima pružate maksimalno poboljšanje proizvoda? Da li je punjenje najefikasnije moguće? Da li se prilikom vožnje energija raspoređuje na najefikasniji način? Koji je najefikasniji način za sprečavanje električnog udara sa jednosmernim napajanjem od 600 volti? Mi možemo da odgovorimo na ova i mnoga druga pitanja.

Kao kompanija koja je vodeća u svetu u ispitivanju, verifikaciji, kontrolisanju i sertifikaciji, pružamo nenadmašnu tačnost, izuzetno iskusne stručnjake, najnovije metode ispitivanja i globalni domet.

Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj paleti usluga ispitivanja i verifikacije baterija za električna vozila.