Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge ispitivanja i verifikacije baterija za električna vozila koje pruža kompanija SGS, uključujući i usluge ispitivanja litijum-jonskih baterija, pružaju vam mogućnost da smanjite troškove i razvijete inovativne proizvode

Baterije i akumulatori su srce svakog električnog vozila. Razvoj baterija najvišeg kvaliteta, koje su i pri tom i bezbedne i pouzdane, složen je izazov na današnjem konkurentnom tržištu. Naše laboratorije su priznati partner industrija automobila i baterija i mogu da pruže sve potrebne usluge tehničkih verifikacija.

Bilo da se radi o ćelijama, zaštitnim kolima, sistemima za upravljanje baterijama, modulima ili baterijskim agregatima, naše laboratorije akreditovane u skladu sa standardom ISO 17025 mogu da ispitaju vaše proizvode u skladu sa specifikacijama proizvođača originalne opreme i utvrđenim standardima, koji obuhvataju ISO 12405 i UN 38.3 (litijum-jonske baterije), kao i funkcionisanje, izdržljivost i bezbednost baterija.

Počev od malih ćelija pa do sistema baterija za teška vozila, naša globalna mreža je spremna da pruži sve usluge ispitivanja, odobrenja, sertifikacije i kontrole tokom faza proizvodnje, rada i odlaganja proizvoda na otpad. Kao vodeća svetska organizacija za ispitivanje, verifikaciju, kontrolu i sertifikaciju nudimo vam nenadmašnu preciznost, veoma iskusne stručnjake, najsavremenije metodologije ispitivanja i prisutnost širom sveta.

Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj paleti usluga ispitivanja i verifikacije baterija za električna vozila.