Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obrađivanjem više od 500.000 naziva svaki dan, uz klijente koji iimaju velike iznamljene vozne parkove, finansijske institucije i proizvođače automobila, SGS je postao vodeći u svetu u administraciji naziva.

Razumemo sve izazovnije aspekte rukovanja nazivom, a naše usluge verifikacije naziva vam garantuju:

  • tačnost i garanciju kvaliteta i usluga;
  • obučenu i iskusnu podršku; 
  • napredni proces online praćenja i proces čuvanja podataka;
  • sveobuhvatni pristup po principu „ključ u ruke"; 
  • lako upravljanje i pristup online informacijamai;
  • ekonomično rešenje.

Pružamo sveobuhvatan paket usluga verifikacije naziva, što obuhvata digitalnu obradu, čuvanje , online upravljanje i održavanje , kao i izdavanje naziva za iznajmljene vozne parkove, finansijske institucije i proizvođače automobila. Usluge verifikacije naziva obavljaju se pomoću najsavremenijeg sistema za obradu, FIESTA, koji je potpuno integrisana proširena usluga administracije naziva. SGS usluge verifikacije omogućavaju finansijskim institucijama da smanje troškove u vezi sa upravljanjem i čuvanjem naziva, istovremeno poboljšavajući uslugu i kvalitet.

Naš cilj je da vam omogućimo da bez brige obavljate druge aktivnosti, kao što je kontrolisanje vozila iz lizinga ili remarketing vozila, da biste znali da će nakon što je završena prodaja odgovarajući naslov biti dostupan–i da će biti proveren i ažuriran po potrebi.

Kada sarađujete sa SGS-om, imaćete pristup više od jednog veka dugom iskustvu u kontrolisanju, ispitivanju i sertifikaciji–i imaćete koristi od lekcija koje smo naučili o poslovanju u automobilskom sektoru na svim kontinentima. Nijedan drugi isporučilac ne poseduje stručnost koja se može meriti sa našom.