Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS je razvio sveobuhvatan spektar usluga za kontrolisanje vozila čiji je period lizinga istekao ili koja su se iznajmljivala, kako bi njihova vrednost mogla da se utvrdi nezavisno i nepobitno.

Ukoliko vam je potrebno da na aukciji prodate vozila čiji je period lizinga istekao ili koja su se iznajmljivala, bilo na mreži ili na uobičajen način, kupci i prodavci širom sveta zavise od usluga inspekcije auto remarketinga koje pruža SGS. Naši nezavisni i profesionalno sastavljeni izveštaji vam omogućavaju da vidite tačnu vrednost vozila, a kupci mogu da vide tačno šta dobijaju za svoj novac – po pitanju tačnog modela, spiska opreme i (možda najbitnije) stanja vozila. Uz izveštaje se pružaju i digitalne fotografije.

U naše usluge remarketinga spadaju:

  • praćenje isteklih ugovora za lizing za klijente;
  • kontaktiranje korisnika lizinga radi ugovaranja sastanaka;
  • vršenje kontrolisanja na dogovorenim lokacijama;
  • podnošenje elektronskih izveštaja o kontrolisanjima, zajedno sa digitalnim fotografijama;
  • sveobuhvatni izveštaji kojima možete pristupiti putem mreže;
  • prilagođavanje upravljanja izveštajima u skladu sa vašim zahtevima;
  • administracija naziva, tako da vozilo i dokumentacija budu ažurni i precizni.

SGS je vodeća kompanija na polju kontrolisanja vozila, opslužujući tržišta vozila koja su bila izdavana na lizing, nove automobile, automobile za iznajmljivanje i aukcije. Imamo značajno iskustvo u ovim oblastima i vršimo kontrolisanje većeg broja vozila nego bilo ko drugi. Naš korisnički centar i centar za nazive vam pružaju ključnu podršku za naše usluge. U naše klijente spadaju sve najveće kompanije za proizvodnju vozila, njihove pridružene firme za finansijske usluge, najveće kompanije za iznajmljivanje automobila, najveći sajtovi za aukcije vozila i banke.