Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Provere lagera koje vrši SGS predstavljaju ključnu alatku za upravljanje rizikom u davanju zajmova za inventar, umirujući finansijske institucije i distributere.

Vršenjem detaljnih provera lagera vozila, naši stručnjaci vam pomažu da budete ispred statusa finansiranja lagera, smanjujući rizok od toga da se vozila prodaju, ali ne refundiraju, čime se konačno štiti kreditni status.

Koristimo najnovije tehnologije za inspekcije da bismo uporedili trenutni inventar distributera sa informacijama o prodatim vozilima, prikupljajući podatke poput serijskih brojeva i modela i, ukoliko je potrebno, praveći fotografske dokaze. Naši programi su dovoljno fleksibilni da se mogu oblikovati prema vašim konkretnim zahtevima i mogu biti jednokratne operacije ili dugoročne povremene inspekcije koje vam mogu pomoći da uočite trendove i umanjite rizik.

Koje god procese da pokrenemo, ishod će biti digitalni izveštaj koji se može odmah raspodeliti ključnom osoblju distributera i njihovih finansijera koje je identifikovano u fazi planiranja.

Naše provere lagera se staraju za održavanje poverenja između zajmodavaca i njihovih klijenata, pružajući tačne i lako shvatljive informacije o statusu inventara. One se oslanjaju na iskustvo koje je SGS stekao širom sveta vršeći provere u automobilskoj industriji i na njima su angažovani naši najbolji stručnjaci za provere, koji su obučeni u skladu sa visokim standardima koje pružamo klijentima od 1878. godine.