Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge provere zaštite imena koje pruža kompanija SGS štite, održavaju i grade imena time što kontrolišu da li se distributeri pridržavaju postojećih internih praksi tokom procesa prodaje i izveštavaju o tome.

Naše provere vam omogućavaju da preduzmete neophodne korake za zaštitu jednog od najvrednijih resursa – vašeg imena.

Mreže distributera predstavljaju ljudsko lice vašeg imena. One moraju biti profesionalne i otelovljavati etiku vašeg imena kako bi omogućile razvoj vašeg imena i vašeg poslovanja. Možemo da vam pružimo najširi opseg alatki za proveru kako biste to i osigurali, uključujući:

  • Standardne provere: procena faktora koji utiču na potrošače, direktno ili posredno, kao i onih u vezi sa slikom o vašem imenu, što može, između ostalog, da obuhvati procenu činjenica, podataka, izgleda i ključnih indikatora performansi.
  • Provere preko tajnog kupca: objektivan pregled ponašanja i procesa u distributivnom centru koji utiču na iskustvo potrošača, čime se osigurava da distributeri budu posvećeni poštovanju i izgradnji vašeg imena u svojim svakodnevnim aktivnostima.

Koristi od usluga provere zaštite imena koje pruža kompanija SGS

Naše usluge provere zaštite imena nude vam nezavisnu i nepristrasnu proveru, koju pruža najveći pružalac ovih usluga na svetu, kako biste bili sigurni da ćete dobiti rezultate provere kojima možete verovati.

Ključne koristi:

  • pristup našoj jedinstvenoj mreži širom sveta;
  • globalno dosledna usluga, koja vam omogućava upoređivanje sa vašim konkurentima;
  • prilagođena rešenja kako bi se ostvarili ciljevi vašeg projekta;
  • možemo da obavimo provere zaštite imena na prodajnim mestima konkurenata u svrhu poređenja; 
  • naša vrhunska IT rešenja pružaju pregled prezentacije vašeg brenda u realnom vremenu, u više regiona i geografskih celina, precizno upravljan ka vašim ciljevima izveštavanja o proveri.

Uz bogato iskustvo u oblasti provere drugih strana koju obavljaju za proizvođače originalne automobilske opreme, naš tim za proveru razume vaše poslovanje i ono što je potrebno da znate kako biste osigurali da vaše ime bude potpuno zaštićeno. Na osnovu vaših ciljeva, naši profesionalni i iskusni kontrolori obavljaju provere orijentisane na rezultate, pružajući vam informacije koje su vam potrebne da biste doneli poslovne odluke.

Poboljšajte svoje poslovanje uz usluge provere zaštite imena koje pruža kompanija SGS. Za više informacija kontaktirajte lokalno predstavništvo kompanije.