Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ova obuka je osmišljena tako da vam pruži znanje i veštine u najboljoj praksi alata i standarda za korporativnu odgovornost.

U današnjem poslovnom svetu od sve većeg značaja je delotvorno upravljanje i reagovanje na očekivanja zainteresovanih strana, izveštavanje o održivosti, obezbeđenje procesa i mogućnost primene principa AA 1000 i smernica za izveštavanje. Svrha petodnevne obuke je da vam pomognemo da postignete dobro poznavanje sve tri oblasti i namenjen je onima koji su odgovorni za izradu izveštaja o korporativnoj odgovornosti i onima koji nude konsultantske usluge u vezi sa tim.

Postoje četiri modula koji se mogu pohađati pojedinačno ili više njih. Po završetku sva četiri modula, bićete osposobljeni za:

  • razumevanje procesa korporativne odgovornosti, održivosti, izveštavanja, alata i standarda za obezbeđenje i veze za prakse osnovnog poslovanja,
  • prikazivanje primene i principa standarda: AA1000 Standard pouzdanosti učinaka (AA1000AS); Standard za angažman zainteresovanih strana (AA1000SES); kao i drugih bitnih standarda (npr. GRI G3, ISAE3000 i ISO 26000),
  • vršenje uloge stručnjaka za obezbeđivanje, predstavnik će primeniti principe inkluzivnosti, materijalnosti i prilagodljivosti u oceni izveštaja o održivosti.

Uspešan završetak ove obuke zadovoljava zahteve za nivo saradnika sertifikovanog stručnjaka za obezbeđivanje održivosti (CSAP).

Kontaktirajte vašeg SGS stručnjaka da biste saznali više o koristima SGS obuke za korporativnu odgovornost.