Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS profesionalni kursevi obuke o menadžmentu održivim događajima obezbeđuju uspešan menadžment održivim događajima za vašu organizaciju.

Naša velika ponuda kurseva obuke obezbeđuje uspešniji menadžment održivošću događaja. Možemo da vam pomognemo da upravljate uticajem događaja na životnu sredinu, ekonomiju i društveno blagostanje. Uz pomoć kurseva obuke i radionica prilagođenih vašim potrebama, možemo da vam pomognemo da se bavite nizom pitanja, kao što su proizvodnja čvrstog otpada, potrošnja energije, uticaj na biološku raznovrsnost, mogućnosti zaposlenja i izbor dobavljača.

Zašto treba da izaberete SGS kurseve obuke o menadžmentu održivim događajima?

Kao vodeća svetska organizacija za kurseve obuke o menadžmentu održivim događajima, nudimo vam opsežno iskustvo i globalnu mrežu kvalifikovanih profesionalaca. Obezbeđujemo vam pristup najboljim primerima svetske prakse, kako biste primenili uspešnu strategiju menadžmenta održivim događajima u veoma konkurentnoj delatnosti.

Javite nam se da biste saznali nešto više o tome kako naši kursevi o menadžmentu održivim događajima mogu da pomognu vama i vašoj organizaciji.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.