Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka iz društvene odgovornosti od strane SGS-a - poboljšajte akreditive vaše društvene odgovornosti sa profesionalnom obukom.

Društveni problemi mogu da imaju veliki uticaj na ugled i dugotrajnu održivost vaše kompanije. Naša obuka iz društvene odgovornosti pruža kompletan spektar kurseva za proveru, verifikaciju i upravljanje lancem snabdevanja. Naša obuka iz društvene odgovornosti daje vam pristup najboljim svetskim praksama, što vam omogućava da unapredite akreditive vaše društvene odgovornosti i vaš konkurentski položaj.

Zašto izabrati obuku iz društvene odgovornosti od strane SGS-a?

Kao svetski lider u obuci iz društvene odgovornosti, pružamo vam nenadmašno iskustvo i globalnu mrežu kvalifikovanih profesionalaca za društvenu odgovornost sa velikom stručnošću u najnovijim praksama. Kombinacija naših tehnika za brzo učenje i iskustva u učenju pomoći će vam da maksimalno iskoristite svoj budžet za obuku iz društvene odgovornosti i ostvarite ciljeve obuke za pojedince ili sve zaposlene.

Nastavite sa čitanjem ili nam se obratite sada da biste saznali kako naša obuka iz društvene odgovornosti može da pomogne vašoj organizaciji sa strategijama društvene odgovornosti i u primeni.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.