Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka o lancu snabdevanja i proizvodnji od strane SGS-a – široka paleta kurseva koji će vam pomoći da ispunite dobre proizvođačke standarde, prakse i sigurnosne propise u lancu snabdevanja.

Svi aspekti vaših proizvodnih procesa i lanca snabdevanja podležu strogim standardima kako bi se osigurali bezbednost, kvalitet, pouzdanost, održivost i doslednost. Nudimo sveobuhvatan opseg kurseva, uključujući obuku u svim aspektima dobre proizvođačke prakse (GMP),upravljanja bezbednošću lanca snabdevanja, sistema kontinuiteta i upravljanja, poput ISO 28000 i ISO 22716.

Obratite nam se još danas da bismo prodiskutovali o vašim potrebama za obukom o lancu snabdevanja i proizvodnji.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.