Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova obuka o metodologijama „Lean“ i „Six Sigma“ – steknite veštine potrebne za metodologije kontinualnog poboljšavanja poslovanja i programe ličnog razvoja.

Naši kursevi obuke o metodologijama „Lean“ i „Six Sigma“ vam pomažu da unapredite poslovanje i efikasnost i kvalitet menadžmenta. Naši kursevi pružaju detaljnu obuku za sticanje veština potrebnih za metodologije kontinualnog poboljšavanja poslovanja i programe ličnog razvoja.

Nudimo kompletan izbor kurseva obuke za efikasan menadžment, među kojima su: „Six Sigma – šampion“, „Six Sigma – zeleni pojas“, „Six Sigma – crni pojas“, "Sertifikovani stručnjak Lean metodologije za smanjenje troškova“, „Sertifikovani Lean Master program“ i „Lean Six Sigma Master – crni pojas“.

Zašto treba da izaberete SGS-ovu obuku o metodologijama „Lean“ i „Six Sigma“?

Kao vodeća svetska organizacija za kurseve obuke o metodologijama „Lean“ i „Six Sigma“, nudimo vam nenadmašno iskustvo, resurse i profesionalne instruktore koji će vam pružiti najbolju moguću obuku u okviru vaših sredstava. Kombinacija našeg iskustva u učenju i tehnika za brzo učenje pomoći će pojedincima ili kompletnom osoblju da ostvare ciljeve obuke.

Javite nam se da biste saznali nešto više o tome kako naši kursevi obuke o metodologijama „Lean“ i „Six Sigma“ mogu da pomognu vama i vašoj organizaciji.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.