Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kursevi obuke o poboljšanju procesa od strane SGS-a - širok spektar obuke čiji je cilj osiguranje bezbednosti i efikasnosti vaših procesa.

Da biste sveli rizik na minimum i povećali zadovoljstvo korisnika, potrebno je da osigurate optimizovanost svojih procesa. Nudimo vam sveobuhvatnu obuku o poboljšanju procesa, pokrivajući širok spektar tema, od obuke o analizi glavnog uzroka i funkcionalne bezbednosti do metodologija Lean i Six Sigma, ali i još mnogo više od toga.

Kontaktirajte nas još danas i saznajte više o našoj obuci o poboljšanju procesa.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.