Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka za ICorr bojenje i premazivanje koju sprovodi SGS NDT centar za obuku – obuka, ispiti i sertifikacija za kontrolore premazivanja u skladu sa zahtevima Instituta za koroziju (ICorr).

Za kontrolore premazivanja neophodne su odgovarajuća obuka i kvalifikacije kako bi oni obavljali kontrolisanje bojenja i premazivanja u skladu sa međunarodnim standardima. SGS NDT centar za obuku nudi obuku svetske klase za bojenje i premazivanje, ispite i sertifikaciju za kontrolore premazivanja u skladu sa zahtevima Instituta za koroziju (ICorr).

Zašto bi trebalo da izaberete obuku za ICorr bojenje i premazivanje za kontrolore premazivanja koju obavlja SGS NDT centar za obuku?

SGS NDT centar za obuku može da:

  • osigura kvalifikovanost vaših kontrolora premazivanja za obavljanje kontrole bojenja i premazivanja u skladu sa odgovarajućim standardima,  
  • ponudi kurseve obuke za bojenje i premazivanje i ispite na nivou jedan i na nivou dva za koje posedujemo odobrenje ICorr.

Svi kursevi ICorr zasnovani su na ISO i srodnim međunarodnim standardima i zadovoljavaju zahteve standarda EN 45013 – opšte kriterijume za sertifikaciona tela.

Obuka svetske klase za bojenje i premazivanje, ispiti i sertifikacija za kontrolore premazivanja

Inovativni SGS NDT centar za obuku u Kini nudi najsavremeniju obuku, ispite i sertifikaciju za kontrolore premazivanja u skladu sa zahtevima ICorr.

Naši kursevi se održavaju u SGS NDT centru za obuku u Šangaju, a možemo ih organizovati u prostorijama vaše kompanije.

Obratite nam se kako biste saznali više o obuci za ICorr bojenje i premazivanje za kontrolore premazivanja koju obavlja SGS NDT centar za obuku.