Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka za ispitivanje bez razaranja (NDT) koju vrši SGS NDT centar za obuku - sveobuhvatna obuka za ispitivanje bez razaranja, ispiti i sertifikacija za vaše kadrove u skladu sa evropskim, međunarodnim i američkim standardima.

Svakome ko sprovodi ispitivanje bez razaranja mora proći akreditovanu obuku i sertifikaciju. Inovativni SGS NDT centar za obuku u Kini pruža najsavremeniju obuku, ispite i sertifikaciju u skladu sa evropskim, međunarodnim i američkim standardima, kao što su EN ISO 9712 i ASNT.

Pored toga, SGS NDT centar za obuku dobio je status Ovlašćenog kvalifikovanog tela (AQB) i Akreditovane organizacije za obuku (ATO) koji je dodelio Britanski institut za ispitivanje bez razaranja (BINDT). Kao rezultat toga, SGS NDT centar za obuku je ovlašćen da sprovodi obuku i ispite za NDT tehničare u skladu sa sistemom sertifikacije kadrova za ispitivanje bez razaranja (PCN) - najvećim programom za sertifikaciju NDT kadrova u svetu.

Kursevi se održavaju na nedeljnom nivou u SGS NDT centru za obuku u Šangaju, a mogu se održati i u prostorijama vaše firme, bilo gde da se nalazite u svetu.

Da biste saznali kako naš SGS NDT centar za obuku može da vam pomogne u vezi sa vašim zahtevima za obuku i sertifikaciju, kontaktirajte nas već danas.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.