Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova obuka o funkcionalnoj sigurnosti za procesnu industriju vam pomaže da saznate kako da smanjite rizike i da se usaglasite sa relevantnim standardima.

Procesna industrija je bila značajna za pokretanje razvoja i uspostavljanja standarda funkcionalne sigurnosti. Ozbiljna nesreća u naftnoj rafineriji podstakla je stručnjake širom sveta da počnu da razmišljaju o funkcionalnoj sigurnosti. Iz ovog procesa nastao je osnovni standard, IED 61508. Standard za procesnu industriju, IEC 61511, bio je izveden kratko nakon toga.

Naši moduli obuke uče učesnike kako da optimalno primene standard IEC 61511. Vi ćete posebno imati prednosti iz iskustava naših predavača koji su pioniri u oblasti funkcionalne sigurnosti. Obuka se zasniva na studijama slučaja koji zatim mogu biti direktno integrisani u operativne procese planiranja.

Saznajte više o našim kursevima obuka o funkcionalnoj sigurnosti za procesnu industriju. Još danas kontaktirajte vašu lokalnu kancelariju SGS-a.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.