Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova obuka o funkcionalnoj sigurnosti za opremu vam pomaže da saznate kako da smanjite rizike i da se usaglasite sa relevantnim standardima.

Ceo spektar standarda definiše bezbednost opreme. Naši moduli obuke pružaju uputstva i pojašnjenja najznačajnijih standarda i trenutno stanje u zakonodavstvu. Predavači sa iskustvom koriste slikovite primere kako bi pokazali kako da primene standarde unutar postojećeg poslovanja. Polaznici će proći kroz lavirint zakona i propisa - od relevantnih standarda do Direktive o opremi.

Prilagođeni kursevi obuke mogu biti projektovani da se fokusiraju na specifične aspekte i da pruže opširno znanje o tome kako da osiguraju usaglašenost svakodnevnog poslovanja organizacije.

Pored toga, nudimo program stručnjaka iz funkcionalne sigurnosti. Uz našu pomoć akreditovanog dobavljača usluga, možete se kvalifikovati za profesionalca u funkcionalnoj sigurnosti u automobilskoj industriji (AFSP) ili kao stručnjak iz funkcionalne sigurnosti u automobilskoj industriji (AFSE).

Saznajte više o našim kursevima obuke o funkcionalnoj sigurnosti za opremu. Još danas kontaktirajte vašu lokalnu kancelariju SGS-a.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.