Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova obuka o funkcionalnoj sigurnosti električnih uređaja pokriva usaglašenost sa standardima IEC 60730 i IEC 60335-1.

Već mnogo godina, elektronske komponente predstavljaju sastavni deo aparata za domaćinstvo. Sve više, elektronska kola u tim uređajima zamenjuju bezbednosne funkcije ili omogućavaju određene funkcionalnosti.

Naši kursevi obuke o funkcionalnoj sigurnosti električnih uređaja uče učesnike kako da primenjuju relevantne standarde u organizaciji. Primarno se bavimo standardom IEC 60730 na temu automatskih električnih kontrolnih uređaja za korišćenje u domaćinstvu i sličnim upotrebama, plus standardom IEC 60335-1 o bezbednosti električne opreme za korišćenje u domaćinstvu i u slične svrhe.

Saznajte više o kursevima obuke o funkcionalnoj sigurnosti električnih uređaja. Još danas kontaktirajte vašu lokalnu kancelariju SGS-a.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.