Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova obuka o funkcionalnoj sigurnosti u industriji automatizacije omogućava organizacijama da smanje rizike.

Zasnovan na IEC 61508, 2. izdanju, naš portfolio obuka je osmišljen da ispuni potrebe svih u ovom sektoru, od menadžera kompanija do menadžera za bezbednost i inženjera analitičara.

IEC 61508 je složen u pojedinim mestima. Kao rezultat toga, naši kursevi obuke opsežno koriste primere sa terena kako bismo vam pružili jasno i jednostavno tumačenje standarda. Prilagođeni kursevi obuke o funkcionalnoj sigurnosti u oblasti automatike su uobičajeni. Oni nam omogućavaju da uključimo teme u vezi sa vašom oblašću rada.

Sem toga, naši kursevi obuke su značajni i za industrije poluprovodnika i softverskih alatki, pokrivajući njihove zahteve za obukom bez obzira na sektor.

Kontaktirajte SGS još danas da biste saznali više o kursevima obuke o funkcionalnoj sigurnosti u oblasti automatike.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.