Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova obuka o funkcionalnoj sigurnosti za mašine za poljoprivredu i šumarstvo uvodi učesnike u standarde specifične za ovaj sektor.

Mašine koje se koriste u oblastima poljoprivrede i šumarstva su sve kompleksnije i sve veće. Kako bi se ublažili rizici koje oni predstavljaju, sektor mašina za poljoprivredu i šumarstvo je napravilo svoj standard za funkcionalnu sigurnost, ISO 25119. Ovaj standard detaljno opisuje zahteve koji proističu iz standarda ISO 13849, a inkorporira i mnoge elemente standarda IEC 61508.

Naše obuke će vam pokazati kako da na terenu primenite složene zahteve ovog standarda. Koristeći primere iz realnog života, učesnici će saznati kako da integrišu ove zahteve u postojeće procese razvoja.

Kontaktirajte SGS još danas i rezervišite obuku o funkcionalnoj sigurnosti za mašine za poljoprivredu i šumarstvo.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.