Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ovi kursevi obuke o funkcionalnoj sigurnosti nude širok opseg obuke i ličnih kvalifikacija.

Od opštih zahteva do specifičnih oblasti primene, naši kursevi obuke pomažu organizacijama da smanje rizike obezbeđujući odgovarajuću obučenost osoblja kako bi se umanjila verovatnoća pritužbi u vezi sa odštetnim zahtevima za proizvode.

Naši moduli obuke su prilagođeni prema vašim potrebama. Pružamo najširi opseg prilika za obuku, od kratkih uvodnih sesija za osobe koje donose odluke preko modula koji su osmišljeni za programere i dizajnere hardvera do sedmica sa temeljnom obukom koje kulminiraju ispitima iz ličnih kvalifikacija.

Pored toga, možemo da razvijamo prilagođene kurseve i radionice kako bismo ispunili potrebe vaše organizacije. Dopustite nam da vam dizajniramo dogovoreno rešenje koje odgovara vašim specifičnim temama koje će biti od koristi vašem svakodnevnom poslovanju.

Kontaktirajte SGS još dana da biste rezervisali obuku o funkcionalnoj sigurnosti.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.