Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka iz ispitivanja materijala od strane SGS-a – širok spektar kurseva koji će vam obezbediti stručno znanje koje je potrebno za sprovođenje specijalizovanih tehnika ispitivanja materijala.

Ispitivanje materijala je veoma specijalizovana oblast koja zahteva stručno znanje i precizne rezultate. Nudimo sveobuhvatan spektar kurseva o ispitivanju materijala, pokrivajući široku oblast specifičnih tehnika, uključujući nerazorno ispitivanje (NDT) i funkcionalnu sigurnost opreme.

Kontaktirajte nas danas da biste razmotrili svoje potrebe za obukom o ispitivanju materijala.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.