Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka za sertifikaciju centara za kontakt sa potrošačima (CCC) u skladu sa standardom EN 15838 koju pruža kompanija SGS – saznajte više o primeni i sertifikaciji sistema upravljanja kvalitetom CCC-a.

Ovaj kurs za obuku je osmišljen tako da pomogne savetnicima i menadžerima zaduženim za primenu da poboljšaju poslovanje i sisteme upravljanja kvalitetom u pozivnim centrima prilikom pripreme za proveru i sertifikaciju u skladu sa standardom EN 15838. Kao priprema za sertifikaciju, ovaj kurs obuhvata:

  • Upoznavanje sa zahtevima standarda
  • Identifikaciju načina za ostvarenje dodatne vrednosti primenom upravljanja usmerenog na usluge i kvalitet u okviru CCC-a
  • Pripremu za svakodnevne funkcije i zadatke povezane sa ovim standardom

Ovaj dvodnevni kurs za obuku namenjen je kao pomoć savetnicima i menadžerima zaduženim za primenu, zaposlenim u pozivnim centrima, u primeni standarda EN 15838. Po uspešnom završetku kursa polaznici dobijaju sertifikat o učešću.

Zašto treba da izaberete obuku za sertifikaciju u skladu sa standardom EN 15838 koju pruža kompanija SGS?

Naše kurseve drže predavači koji su stručnjaci za CCC i standard EN 15838 i iskusni obučavaoci. Vaše znanje i veštine razviće se kroz interaktivan i praktičan pristup učenju.

Kontaktirajte kompaniju SGS još danas da biste saznali više o uslugama sertifikacije u skladu sa standardom EN 15838 koje pruža kompanija SGS.