Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Osnaživanje liderstva u sistemima i standardima upravljanja – poboljšajte veštine liderstva i pripremite se za predstojeće izmene okvira Aneksa SL.

Uspešno liderstvo je nužno za komercijalni uspeh. Sposobni lideri moraju biti u stanju da motivišu zainteresovane strane, više rukovodioce i osoblje kako bi radili prema poslovnim ciljevima.

Ova radionica će razviti veštine liderstva kod osoblja koje obavlja poslove u oblasti kvaliteta, životne sredine i zdravlja i bezbednosti na radu, kao i da ih pripremi za predstojeći razvoj sistema upravljanja u okviru Aneksa SL. Učesnici će naučiti kako da angažuju i da utiču na zainteresovane strane da bi podržali organizacione ciljeve istovremeno ispunjavajući zahteve okvira.

Ciljevi radionice

Nakon završetka radionice, učesnici će moći da:

  • identifikuju kvalitete koji predstavljaju odliku uspešnih lidera;
  • prepoznaju ključne uticajne osobe među višim rukovodiocima i zainteresovanim stranama;
  • mere nivoe angažovanja i podrške operativnog osoblja;
  • primenjuju inspirišuće scenarije i predstavljaju čvrste slučajeve iz poslovanja kako bi obezbedili posvećenost najvišeg menadžmenta i drugih zainteresovanih strana;
  • motivišu osoblje da usvajaju najbolju praksu u okviru poslovnih ciljeva.

Zašto da odaberete SGS?

Kao lider u profesionalnoj obuci, oslanjamo se na godine iskustva širom sveta kako bismo pružili efikasne prilike za učenje i razvoj. Naši stručnjaci poseduju znanje i veštine za negovanje talenta i podršku osoblju na njihovom profesionalnom putovanju, istovremeno omogućavajući neprekidan napredak organizacije.