Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ovi kursevi obuke o informacionoj tehnologiji – steknite veštine potrebne za ispunjavanje i primenu zahteva vodećih standarda u industriji.

Naša obuka o informacionoj tehnologiji (IT) omogućava vašoj organizaciji da ispuni zahteve vodećih standarda u industriji, kao što su standard za upravljanje informacionom bezbednošću (ISO 27001) i standard za upravljanje IT uslugama (ISO 20000). Obezbeđujemo i dodatnu obuku za primenu sistema i sticanje veština profesionalne provere u vezi sa ovim standardima. Naši kursevi pomažu učesnicima da razvijaju profesionalne veštine za napredovanje u karijeri i istovremeno pomažu organizaciji da poveća efikasnost i konkurentnost i smanji rizik.

Zašto treba da izaberete SGS-ove kurseve obuke o informacionoj tehnologiji?

Kao vodeća svetska organizacija za obuke o informacionoj tehnologiji, nudimo vam nenadmašno iskustvo, resurse i profesionalne instruktore kako biste na najbolji način iskoristili budžet za obuke. Kombinacija našeg iskustva u učenju i tehnika brzog učenja omogućavaju vam da ostvarite ciljeve obuke pojedinaca ili svih zaposlenih.

Da biste saznali više o kursevima obuke o informacionoj tehnologiji, čitajte dalje ili nam se odmah javite.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.