Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ovi kursevi obuke o hrani – uspešna obuka o standardima za sisteme upravljanja kvalitetom i bezbednošću hrane, higijeni u prehrambenoj industriji, praćenju hrane i poboljšanju poslovnog učinka.

Sve uspešne firme u prehrambenoj industriji imaju veoma efikasno osoblje posvećeno stalnom poboljšanju. Naša sveobuhvatna ponuda kurseva o hrani pruža precizne i temeljne informacije i praktične savete, odnosno najbolju moguću obuku u okviru vaših sredstava. Naši kursevi takođe pomažu učesnicima da razvijaju profesionalne veštine za napredovanje u karijeri i istovremeno pomažu organizaciji da poveća efikasnost i konkurentnost i smanji rizik.

Zašto treba da izaberete SGS-ove kurseve obuke o hrani?

Kao vodeća svetska organizacija u kursevima obuke o hrani, nudimo vam nenadmašno iskustvo, stručnost i resurse. Naša svetska mreža obučenih proveravača pruža profesionalnu uvodnu obuku, obuku za internog proveravača i obuke različitih nivoa za glavnog proveravača. Kombinacija našeg iskustva u učenju i tehnika za brzo učenje pomoći će pojedincima ili svim zaposlenima da uspešnije ostvare ciljeve obuke.

Da biste saznali više o kursevima obuke o hrani, čitajte dalje ili nam se odmah javite.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.