Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka iz sistema i standarda upravljanja od strane SGS-a – spektar kurseva koji će vam dati potpuno razumevanje sistema i standarda upravljanja koje možete iskoristiti u svom poslovanju.

Danas vaše poslovanje mora da ostane u toku sa praksama sistema menadžmenta koji se stalno menjaju, kao i normativnim i tehničkim standardima. Nudimo kurseve koji odgovaraju svima – od obuke iz osnova i obaveštenosti do akreditovanih kurseva za vodeće i interne proveravače koji ispunjavaju zahteve kriterijuma za obuku od strane sertifikacionih tela.

Zašto izabrati obuku od strane SGS-a za sisteme i standarde upravljanja?

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci i sertifikaciji, mi posedujemo najveću mrežu stručnjaka iz ove industrijske oblasti koji nude najbolje kurseve u klasi kako bi vam pomogli da:

  • Steknite potrebno znanje o sistemima i standardima upravljanja kako biste neprestano prilagođavali vaš način rada, pratili razvoje na tržištu i stalno razvijali svoje zaposlene i organizaciju
  • Ispunite sve primenljive zahteve, bilo da se radi o regulatornim, mandatornim ili zahtevima specifičnim za poslovanje

Obratite se našem timu za obuku sada da biste saznali kako uz naš vaša organizacija i zaposleni mogu da ostanu u toku sa najnovijim sistemima i standardima upravljanja.

Preoblikovanje ljudi i poslovanja zahvaljujući SGS akademiji

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.

Predstojeće  sesije Datum Vrsta Lokacija
Obuka za interne proveravače prema standardu ISO 27001:2013 ISMS IAC 26 - 27. jun 2019. Beograd, Srbija