Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka iz sistema i standarda upravljanja od strane SGS-a – spektar kurseva koji će vam dati potpuno razumevanje sistema i standarda upravljanja koje možete iskoristiti u svom poslovanju.

Danas vaše poslovanje mora da ostane u toku sa praksama sistema menadžmenta koji se stalno menjaju, kao i normativnim i tehničkim standardima. Nudimo kurseve koji odgovaraju svima – od obuke iz osnova i obaveštenosti do akreditovanih kurseva za vodeće i interne proveravače koji ispunjavaju zahteve kriterijuma za obuku od strane sertifikacionih tela.

Zašto izabrati obuku od strane SGS-a za sisteme i standarde upravljanja?

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci i sertifikaciji, mi posedujemo najveću mrežu stručnjaka iz ove industrijske oblasti koji nude najbolje kurseve u klasi kako bi vam pomogli da:

  • Steknite potrebno znanje o sistemima i standardima upravljanja kako biste neprestano prilagođavali vaš način rada, pratili razvoje na tržištu i stalno razvijali svoje zaposlene i organizaciju
  • Ispunite sve primenljive zahteve, bilo da se radi o regulatornim, mandatornim ili zahtevima specifičnim za poslovanje

Obratite se našem timu za obuku sada da biste saznali kako uz naš vaša organizacija i zaposleni mogu da ostanu u toku sa najnovijim sistemima i standardima upravljanja.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.