Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ovi kursevi obuke za naftu i gas - su rešenja za obuke koja su prilagođena, sa obiljem informacija i prakse za industriju nafte i gasa.

Naši kursevi obuke za naftu i gas nude vam prilagođenu i praktičnu obuku za čitav spektar tema, uključujući merenje nafte za prenos odgovornosti, kontrolu gubitka i upravljanje rizikom. Da biste osigurali lak pristup našim kursevima, nudimo SGS Distance - kurs obuke za učenje na daljinu preko kompjutera. Ovim vam se obuka nudi gde god da imate pristup Internetu, omogućava korisniku da uči sopstvenim ritmom zavisno od vremena i lokacije koji njemu odgovaraju.

Takođe nudimo obuke za javnost, dajući isti efikasan sadržaj kursa kao i SGS Distance ali omogućavamo korisniku da upozna i uči sa kolegama iz njegove oblasti industrije. Kursevi obuke za javnost i na daljinu daju učesnicima priliku da razvijajju profesionalna znanja za poboljšanje karijere, dok pomažu vašoj organizaciji da poboljša efikasnost, smanji rizik i poveća konkurentsku prednost.

Zašto biste izabrali SGS-ovu obuku za naftu i gas?

Kao vodeća svetska organizacija u obukama za naftu i gas, nudimo vam nenadmašno iskustvo, resurse i profesionalne instruktore kako biste na najbolji način iskoristili budžet za obuke. Kombinacija našeg iskustva u učenju i tehnika brzog učenja omogućavaju vam da ostvarite ciljeve obuke pojedinaca ili svih zaposlenih.

Da biste saznali više o kursevima obuke za naftu i gas, čitajte dalje ili nam se odmah javite.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.