Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Uz SGS-ovu uvodnu obuku razumite zahteve standarda ISO 50001:2018, ažuriranog ISO standarda za sisteme menadžmenta energijom.

ISO 50001:2018 određuje zahteve za uspostavljanje, primenu, održavanje i poboljšanje sistema menadžmenta energijom (EnMS). Ovaj kurs vam obezbeđuje opšti pregled i razumevanje zahteva standarda ISO 50001:2018.

Zašto izabrati SGS-ov uvodnu obuku za standard ISO 50001:2018?

Ova obuka će vam omogućiti da:

  • pratite sistematski pristup za uspostavljanje procesa koji će unaprediti učinak u vezi sa energijom i energetsku efikasnost;
  • primenite model planiraj-uradi-proveri-deluj (PDCA) i razmišljanje zasnovan na rizicima u proces sistema menadžmenta, tako da možete da se pozabavite rizicima i maksimalno iskoristite mogućnosti;
  • stvorite kulturu u kojoj se zaposleni postiču da preuzimaju aktivnu ulogu u uštedi energije, kao i u poboljšanju upotrebe energije i potrošnje.

Sertifikacija obuke

Polaznici koji pohađaju obuku tokom celokupnog njenog trajanja primiće SGS-ov „Sertifikat o prisustvu“. Polaznici koji su pohađali Online verziju obuke, moraće da dovrše celokupan kurs i dobiju prolaznu ocenu od 80% ili više tokom konačne procene. Po uspešnom dovršetku, polaznici će moći da preuzmu sertifikat o uspešno završenoj obuci.

Prethodno znanje

Za ovu obuku ne postoje zahtevi za prethodnim znanjem. Međutim, savetujemo polaznicima da poznaju Aneks SL.

Detalji kursa

Trajanje kursa: 1 dan ili 45 minuta
Metodologija predavanja: licem u lice ili Online putem
Akreditacija: SGS

Pouzdana uvodna obuka o standardu ISO 50001:2018 lidera u svetu u oblasti korporativne obuke

Kao svetski lider u profesionalnoj obuci, pružamo vam nenadmašno iskustvo i globalnu mrežu kvalifikovanih profesionalaca za društvenu odgovornost sa velikom stručnošću u najnovijim praksama. SGS akademija je prisutna u preko 45 zemalja i obučava preko 200.000 stručnjaka širom sveta.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali više o našem uvodnom kursu o standardu ISO 50001:2018.