Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ova obuka pruža veštine i znanja potrebne za proveru prema zahtevima globalnih standarda, kao i za planiranje, primenu i praćenje internih provera.

Naučićete da procenjujete koncepciju, primenu i poboljšanja u skladu sa BRC zahtevima. Zahtevi sadrže smernice za proizvodnju i snabdevanje bezbednih i zakonitih proizvoda široke potrošnje ujednačenog kvaliteta. Ovi proizvodi mogu da imaju maloprodajni brend (privatnu oznaku), brend poznatog proizvođača ili da nemaju brend.

Nakon završetka obuke ćete moći da:

  • razumete svrhu i zahteve globalnih BRC standarda i procese provere i sertifikacije;
  • sprovodite interne provere.

Obuka je predviđena za menadžere kvaliteta i tehničke menadžere, osoblje odgovorno za upravljanje rasporedom internih provera i osoblje odgovorno za interne provere prema BRC standardima.

Obuka sadrži niz radionica sa diskusijama, praktičnim aktivnostima i prezentacijama. Kandidati moraju da prođu kroz proveru u realnom vremenu (na osnovu studije slučaja) gde moraju da primene veštine i tehnike stečene tokom obuke. Kandidati dobijaju povratnu informaciju o rezultatima ostvarenim tokom studije slučaja i o tome kako da poboljšaju tehnike provere.

Odmah nam se javite da biste saznali kako SGS obuka za internog proveravača prema standardima udruženja „British Retail Consortium“ (BRC) može da pomogne vama i vašoj organizaciji.